Gomathi Siva Sankaran

Om mig

En studerende af livet, nogensinde så glad for at lære og vokse sammen med jer 🙂 

17 års rejse inden for fremstillings-, bank-, farmaceutiske, shared services og energivirksomheder i forskellige økonomi- og projektledelseskapaciteter. En MBA fra Copenhagen Business School, Danmark og en CPA fra New Hampshire State Board, USA. Nu grundlægger og administrerende direktør for en kunst enkeltmændsvirksomhed: The Guiding Light Art Company (GLAC). En indisk kvinde, der bor i Danmark, der udforsker mere og mere af kulturel mangfoldighed ved at opbygge forretningsforbindelser over hele verden.

 

Forandringsledelse praktikerkurset har hjulpet mig at tilknytte mine tidligere erfaringer og forbedre mine færdigheder. Uanset om jeg gennemfører kunstklasser til børnene eller gennemfører forandringsledelse yogiske vej -workshops for virksomheder, vil disse værktøjer fra forandringsledelses certificering hjælpe mig med at opbygge en god læringsoplevelse og skabe en positiv social indflydelse, synes jeg.

Om GLAC Studio

Min kærlighed til at forbinde punkterne og bygge broer mellem kulturer fandt en ny dimension med starten af Guiding Light Art Company eller GLAC Studio:

  • Elsker at udtrykke mine tanker gennem olie på lærredsmalerier og trækul og grafitskitser. Nogle af koncepterne bag malerierne involverer mange timers forskning inden for forskellige kulturer. Jeg nyder ideen om at skildre enhed i mangfoldighed. Derfor har vi “Celebrate Diversity Series”
  • GLAC Studio accepterer også private kunstkommissioner. Mine kunder kommer normalt med sådanne ægte krav (for eksempel) oliemalerier, der skal oprettes baseret på mytologiske historier eller historiske begivenheder. Jeg nyder fuldt ud at arbejde med mine kunder for at forstå deres unikke krav og gøre deres drømme til virkelighed på et lærred
  • GLAC sigter mod at opbygge lyse fremtid gennem kunst. Så GLAC Studio stopper ikke bare med min personlige samling af kunstværker. Du kan også se, hvordan GLAC Studio arbejder sammen med børn /unge og tilskynder deres indsats ved at købe deres illustrationer. Børnene /Unge i GLAC Studio lærer ikke kun at male, men forstår også den end-to-end proces inden for kunstbranchen. De lærer også at tage en beslutning om den fortjeneste, der opnås ved salg af deres eget maleri – ved hjælp af sådan fortjeneste til enten deres videreuddannelse eller til at støtte andre børne (f.eks.) SØS børne.

Vores konsulenter

Srividhya Mothilal

Grafisk designer

Srividhya er en grafisk designekspert fra Coimbatore, Indien. Hun har mere end 10 års erfaring i udførelsen af de hele designproces fra idé til levering. Blandt andet er hun ansvarlig for videoredigering hos GLAC Studio. Hun tilbyder de brandudviklingskollektioner som har innovative ideer og koncepter. F.eks. har hun lavet de fem forskellige logo former til GLAC Studio. Hun er uddannet i Adobe Creative suite (Illustrator, Photoshop, Indesign), Adobe Premier Pro, Coreldraw, HTML/CSS osv.,

Web konsulent

Webkonsulent Vital er en erfarende it-professionel, Full-stack-udvikler og WooCommerce-ekspert, der leverer innovative ideer og løsninger. Han har været medvirkende til at integrere vores hjemmeside og alle vores printprodukter med vores printpartner GELATO via API-integration. Vital bor i Odense, Danmark og er ansvarlig for vedligeholdelse, udvikling og integration af GLAC Studios hjemmesider.

Vital har en struktureret og systematisk tilgang til levering af løsninger. Vitals personlige interesser i naturen, badminton, blød bold frembringer sine passion for at forstå kreative startups og støtte dem effektivt.

Vital Reddy Mynampati

Vital Reddy Mynampati

WEBSY – Maria Duch

Marketing Konsulent

Websy hjælper mindre og mellemstore virksomheder med marketing indenfor Facebook annoncering, website optimering/opbygning, brand identitet og meget mere.

Websy er ikke et stort bureau med flotte mødelokaler og 10 slags kaffe i automaten – men du får hvad du ser – kreativitet og opgaver til tiden.

Læs mere og se kundeanmeldelser på http://www.websy.dk 

Web konsulent

Priyanka er en softwareingeniør fra Sønderborg, Danmark. Hun har mere end 10 års erfaring i softwareindustrien. Hun er også en iværksætter og ejer sit softwarekonsulentsfirma Sanvitech Solutions i Sønderborg, Danmark. Hun var ansvarlig for design,  udvikling og vedligeholdelse af GLAC Studios hjemmesider fra Feb 2021 til Sept 2022.

Priyanka (1)

Priyanka Asawa

Indkøbskurv
da_DK