Super Hero - Serena Williams

Super Hero – Serena Williams

Tegning af Serena Williams blev udført af vores GLAC Kunst studerende Vishvajit Venugopal

Inspirerende farvelægnings ark til 4+ årige. Farvelægningssider, som jeres børn kan male, lære og nyde, mens de drømmer at blive en rigtig superhelt! Bare udskrive denne side og lade dit barn male 🙂

Om Serena Williams:

Serena Jameka Williams (født 26. september 1981) er en amerikansk professionel tennisspiller og tidligere verdensetter Nr. 1 i single tennis for kvinder. Hun har vundet 23 Grand Slam-titler i single, hvilket er det højeste antal af alle spillere i den åbne æra og det næsthøjeste antal af alle tiders spillere efter Margaret Court. Womens Tennis Association (WTA) rangerede hende verdensranglisten Nr. 1 i single ved otte forskellige lejligheder mellem 2002 og 2017. Hun blev nr. 1 ranglisten for første gang den 8. juli 2002. Ved sin sjette lejlighed holdt hun ranglisten i 186 uger i træk, hvilket er den samme rekord som Steffi Graf. I alt har hun været nr. 1 i 319 uger, hvilket er tredjepladsen blandt kvindelige spillere i den åbne æra efter Graf og Martina Navratilova.

Opgave:

Hvis I er forælder eller lærer, der ønsker, at barnet skal have visse mål / ambitioner, er du velkommen til at gøre et af følgende:

(1) Tal med barnet om denne superhelt

(2) Vejled barnet til at male ved at udfylde alle de passende rum fuldt og tydeligt

(3) Tag et billede af barnets arbejde, og send det samme til [email protected] med barnets navn og alder

De bedste 5-billederne bliver vises derefter på GLAC-websidet

Indkøbskurv
da_DK